Elten

Elten is een bekende Duitse fabrikant van kwalitatief hoogwaardige veiligheidsschoenen. Elten heeft verschillende concepten waarmee het merk succesvol is. 

Net als Wiltec gelooft Elten in veiligheid, kwaliteit en innovatie. De bekende Duitse fabrikant van veiligheidsschoenen combineert al jaren optimale bescherming met een stijlvolle look. Een goed voorbeeld zijn de zeer populaire L-10 veiligheidssneakers. Met de verschillende lijnen biedt Elten een volwaardig schoenenpakket in alle prijsklassen en voor elk toepassingsgebied. Dankzij de uitstekende service van Wiltec  en het ruim assortiment van Elten, was het vinden van dé perfecte veiligheidschoenen nog nooit zo gemakkelijk!

Elten heeft naast sneakers een uitgebreid en divers assortiment. Zo bieden zij branchespecials en  worden er regelmatig innovatieve concepten geïntroduceerd, zoals de Biomex voor bescherming tegen het omzwikken. Elten investeert intensief in wetenschappelijk onderzoek en baanbrekende innovaties om de veiligheidsschoenen continu te verbeteren. Door het aanbieden van extra grote maten en wijdtematen, is er altijd een passende veiligheidsschoen. 

Wiltec is exclusief A+ verdeler van het complete assortiment van Elten in Nederland. Met schoenadvies op locatie en advies van een podoloog, maakt Wiltec de service compleet. Medewerkers van goede veiligheidsschoenen voorzien was nog nooit zo gemakkelijk! 

Overige informatie

Voor meer informatie kunt u mailen naar sales@wiltectrade.com of bel +31 413 24 44 88.

Klik hier voor de Elten catalogus

Bekijk hier de producten
Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.