Showa-best

Showa is wereldwijd marktleider op het gebied van werkhandschoenen en staat bekend om haar innovatieve en complete productenpakket, waarbij het ongekende draagcomfort uniek is aan elke Showa handschoen. Showa is de grootste handschoenenproducent ter wereld, die alle handschoenen in eigen productiefaciliteiten produceert. Innovatie en kwaliteit; twee woorden die centraal staan bij Showa. Sinds de uitvinding van de PVC handschoen, volgde Showa niet de trends van de markt, maar was altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen en innovaties.

Inmiddels is Showa uitgegroeid tot een wereldmerk als het gaat om werkhandschoenen. Jaarlijks vinden 150 miljoen paar handschoenen hun weg naar gebruikers over de hele wereld. Sinds 2007 is Best Glove onderdeel van de Showa Group. De combinatie van Showa en Best biedt de beste technologische kennis en een compleet productenportfolio. Showa en Best hebben onder het motto 'Don't immitate, but innovate' het commitment om kwalitatief de meest hoogwaardige handschoenen ter wereld te produceren. Wiltec Trade is sinds 1995 importeur van Showa werkhandschoenen.

Showa Gallery

Een beeld zegt meer dan duizend woorden! Daarom kunt u via onderstaande link het Showa boek bekijken, hier vindt u o.a. informatie terug over producten en de promotiematerialen voor in uw winkel.

Bekijk het Showa boek.

Bekijk hier de producten
Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.