Wiltec breidt kledingassortiment uit met topmerk Craft

Toonaangevend merk in o.a. thermokleding voor warme én koude weersomstandigheden

Als het gaat om veilig werken en beroepskleding vertrouwen veel bedrijven op Udense groothandel Wiltec, door de combinatie van een collectie topmerken en de expertise en ervaring. Het is dan ook niet verrassend dat deze kledingspecialist de handen ineen slaat met het topmerk Craft; een toonaangevende producent en marktleider op het gebied van o.a. onderkleding. Al sinds 1973, toen de Zweedse uitvinder Anders Bengtsson in de allereerste set van Craft-ondergoed naar buiten ging, hebben ze bij alle weersomstandigheden mensen droog gehouden, met een optimale lichaamstemperatuur. Daarnaast biedt Craft een breed pakket sport- en werkkleding. We kunnen gerust stellen dat dit een merk is waarop de markt zit te wachten, dankzij de praktijkgerichte oplossingen, de hoge kwaliteit en marktconforme prijzen. Wiltec voegt dit kwaliteitsmerk dan ook met plezier toe aan het assortiment en is trots op het feit dat zij Craft mag vertegenwoordigen in de Benelux. 

Bij het werken in koude of warme omstandigheden is het de meeste gehoorde frustratie; (onder)kleding die het lichaam niet droog en op de juiste temperatuur houdt. De collectie van Craft is hiervoor de oplossing en dan ook geschikt voor veel diverse branches. Bij de ontwerpen staan functionaliteit en comfort altijd centraal. Zo zorgt de CoolMax technologie ervoor dat de drager optimaal kan presteren in koude én warme omstandigheden door het lichaam goed op temperatuur en droog te houden tijdens het werk. Het naadloze design van licht en elastisch materiaal voorkomt irritatie en voelt zeer comfortabel. 

Craft biedt een totaalpakket thermo-, werk- en sportkleding, dat nu bij Wiltec te verkrijgen is.

Wiltec is specialist op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding en levert een breed assortiment van diverse A-merken. 

Snel bestellen? Bel 0413 - 24 44 40 of stuur een mail naar craft@wiltectrade.com. Vandaag besteld, is morgen in huis! 

 

19-02-2018
Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.