Service

 

Kwaliteit en service. Daar draait het om bij WiltecTrade. WiltecTrade focust zich samen met haar relaties op uitsluitend kwaliteitsmerken. Want met kwaliteit bouwt u écht iets op met uw klanten. Daar willen we gezamenlijk voor gaan!

de beste kwaliteitDe beste kwaliteit
WiltecTrade biedt een breed pakket A-merken persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding. U geniet van merken met selectieve distributie én u kunt dus voor alle topmerken terecht bij één leverancier.

specialistische ondersteuningSpecialistische ondersteuning
Met diverse specialisten in huis, bent u altijd voorzien van een snel en deskundig advies. Heeft u vragen: onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

producttraining op locatieProducttraining op locatie
Onze specialisten komen graag bij u op locatie om u en uw medewerkers producttraining te geven. Zo kunt u uw klanten nog beter van dienst zijn!

helpdesk14 uur per dag direct antwoord met de Dealer Helpdesk
De WiltecTrade Dealer Helpdesk staat 14 uur per dag voor u klaar voor direct antwoord op uw vragen, het geven van adviezen en het noteren van uw bestelling.

voldoende voorraadAlle focusmerken voor u op voorraad
WiltecTrade heeft een uitgebreid logistiek centrum, en kan daarmee grote voorraden voor u aanhouden. Dat betekent snelle leveringen!

service centerGecertificeerd service center
Het gecertificeerde service center staat garant voor de kwaliteit en de veiligheid van de persoonlijke beschermingsmiddelen. Zo kunnen we in het eigen service center of bij uw klanten op locatie producten keuren en onderhouden en het verplichte keuringscertificaat uitreiken.

promotionele ondersteuningOptimale promotionele ondersteuning
De eigen marketing- en communicatieafdeling kan u ondersteunen met speciaal voor u gemaakte flyers, advertenties, persberichten en folders. Met deze promotionele activiteiten helpen we u om uw omzet een extra boost te geven!


En nog veel meer…
Naast de topmerken op deze website biedt WiltecTrade nog een scala aan andere merken. Deze kunt u gewoon bij ons bestellen tegen marktconforme prijzen. Zo kunt u voor kwaliteit en service dus altijd terecht op één adres: wel zo gemakkelijk.

Onze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie en instellingen. Cookies accepteren.